«Лісова пісня»

Прем’єра Дитячої театральної студії «ВІЗАВІ»

11 березня 2023 року о 16.00 у актовій залі бібліотеки відбулася прем’єра «Лісова пісня» театральної студії «ВІЗАВІ».

Прем’єра «Лісова пісня» – це ще одне творче надбання Дитячої театральної студії «ВІЗАВІ», що працює при відділі літератури з мистецтв Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича

З часу свого народження, драма-феєрія „Лісова пісня” Лесі Українки надихала на творчість багатьох талановитих митців: художників, музикантів, поетів, драматургів, режисерів. Театральне дійство «Лісова пісня» силами вихованців стідії «ВІЗАВІ» (керівниця Оксана Рогутська), – це про всіх нас і про кожного зокрема, адже драма розповідає про красу людських почуттів і загубленість духовного гноблення, про необхідність збереження гармонії між людиною та природою. Сама постановка через велику кількість пластики і сцен, пов'язаних з народними обрядами древніх слов'ян, потребувала чимало часу.

На допомогу вихованцям дитячої театральної студії «ВІЗАВІ» в контексті розвитку їх акторської майстерності у відділі мистецтв ЖОУНБ ім.. О. Ольжича створена постійна книжкова виставка «Риторика та ораторське мистецтво», яка користується у юних артистів великим попитом.