«Любій матусі»

Майстер-клас до Дня матері

09 та 11 травня 2023 року працівники відділу «Інклюзивний читальний зал» ЖОУНБ ім. О. Ольжича разом з працівниками Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас-Житомир» для дітей з родин ВПО провели виїзні майстер-класи «Любій матусі» до Дня матері.

Мама… Як багато в цьому слові кохання, тепла та доброти. Вона завжди зрозуміє, пробачить і ніколи не зрадить. Мама – це та людина, до якої почуття подяки зростає з кожним роком. І це почуття настільки велике, що шукає спосіб самовираження. Яким шляхом дитині віддячити своїй мамі за увагу та турботу? Звичайно, порадувати її подарунком! Та не простим, а зробленим своїми руками, що містить у собі не тільки старанність, а й любов та частинку душі.

Під час майстер-класів діти разом з працівниками відділу та фонду власноруч виготовляли смачненькі цукерки «Рафаелло» та найкрасивіші букети для мам.

Найдорожчий подарунок для матері – це той, який зроблений руками своєї дитини. Після вручення такого подарунка дитина буде рада, мама зворушена, а взаємна любов тільки зміцніє.