«Феномен Олени Теліги»

Літературний медіажурнал

 5.10.2021 в конференц-залу ЖОУНБ ім. О. Ольжича були запрошені студенти ВСП Житомирського торгівельно-економічного фахового коледжу КНТУ на літературний медіажурнал «Феномен Олени Теліги», присвячений 115-річчю від дня народження поетки та 80-річчю пам'яті трагедії Бабиного Яру.

 Зі сторінок журналу майбутні логісти і товарознавці дізналися в чому ж феномен поетеси і патріотки Олени Теліги. Ця особистість – рідкісний тип жінки, у якому поєднувались сила, мужність, воля, безстрашність з жіночністю і чарівністю. Своїм творчим життям i героїчною смертю вона стала новим символом невмирущостi українськоi нацiї.

 В кінці заходу присутні могли проявити свій артистизм, взявши участь у поетичному караоке «Мелодії віршів чудових», декламуючи під музичний відеоряд вірші О.Теліги, О.Ольжича, О. Олеся… А свій інтелект та ерудицію студенти показали, відповідаючи на запитання бліц-вікторини на знання творчості відомих українських поетів.

Захід був підготовлений працівниками відділу читальних зал і пройшов в товариській, невимушеній обстановці з побажанням на подальшу співпрацю.

Ключові слова: Олена Теліга, літературний медіажурнал, Житомирський торгівельно-економічний коледж.