День народження бібліотеки

Майстер-клас «My book story» з виготовлення читацького щоденника»

23 квітня 2024 року у відділі «Інклюзивний читальний зал» ЖОУНБ ім. О. Ольжича для користувачів бібліотеки пройшов майстер-клас «My book story» з виготовлення читацького щоденника».

В цей день ми зібралися разом, щоб відсвяткувати День народження нашої бібліотеки та створити щось особливе – читацький щоденник. Це буде не лише корисна згадка про наше свято, а й чудовий спосіб висловити свою любов до книг та читання.

Працівники відділу разом з працівниками БО «БФ «Карітас-Житомир» підготували з учасниками матеріал: папір та картон для щоденника, кольорові олівці, фломастери, стрічки для закладинок, оздоблювальні матеріали, ножиці, клей; розробили кожен свій дизайн: діти придумати свій унікальний варіант обкладинки та сторінок щоденника, використовуючи розмальовки, наліпки та декоративні прикраси.

Разом ми створили чудовий читацький щоденник, який буде нагадувати дітям про захоплення книгами та читанням. Сподіваємося, він завжди буде наповнений яскравими враженнями, літературними відкриттями, цікавими фактами та новим переліком прочитаних книжок.